Over Jorien Vossen

Jorien Vossen is gecertificeerd in Postural Integration en Reichiaans Lichaamswerk. Ze volgde Core-Energetics bij Bill Solomon, Sexual Grounding bij Willem Poppeliers en tantra bij Margot Naslednikov. Ook volgde zij vele jaren supervisie en meditatie trainingen.

Momenteel neemt zij deel aan de Diamond Approach van AH Almaas bij De Ridhwan-School.

 

Jorien Vossen 1948 is moeder van drie volwassen kinderen. Zij heeft een niet aflatende interesse in de menselijke geest en ziel. 25 jaar geleden zocht zij zelf hulp om uit een impasse te komen. Haar weg verliep via bio-energetica en Postural Integration sessies. Vervolgens volgde ze diverse lichaamsgerichte opleidingen. Boedhisme o.a. kleurde haar manier van werken met mensen. De aanvankelijke methodes als bio-energetica en heftig Reichiaans Lichaamswerk maakten plaats voor meer subtielere methodes die verbinding maken met het zogenaamde “wetende veld”. Ze volgde seminars familie-opstellingen bij diverse coryfeën in dit vak en deed een training deskundigheidsbevordering familie-opstellingen.


Sinds anderhalf jaar verdiept zij zich in de Diamond Approach-methode van AH Almaas. Het leren “voelen wat er is” via deze methode is zeer effectief, heeft respect voor weerstand en geeft direct ontspanning en inzicht op zeer diep niveau.