Vrouwen driedaagse

Vrouwzijn. Wat is dat eigenlijk, hoe voelt dat en hoe geef je daar vorm aan?

De onzekerheid, angst en onwetendheid hierover hebben we van onze moeders overgenomen. Ook zij werden niet opgeleid en ingewijd tot vrouw, zoals dat in sommige culturen wél het geval is.

 

Deze 3-daagse workshop bied je een ontdekkingsreis aan naar alle facetten van de vrouw: de moeder, de heks, de minnares en de wijze vrouw. Je zult ontdekken, dat diep in jou een schat aan waarheid en wijsheid verborgen ligt die er op wacht om gewekt en herkend te worden. In het samenzijn met je ”zusters” krijg je een kans om jouw vrouwzijn te ontdekken, te beleven, te voeden, te delen en uit te drukken. Zo kunnen vrouwen elkaar geven, wat ze vaak zo wanhopig bij mannen zoeken: erkenning en bevestiging van de ontluikende vrouw. Wanneer je als vrouw eenmaal bewust bent van je eigenheid, heb je de man niet meer nodig om jou je eigenwaarde te geven, maar kun je je rijkdom met hem gaan delen!

Over de vrouw: Jorien Vossen

Na een traditioneel leven van studeren, werken, trouwen en kinderen krijgen, kwam ik tot de ontdekking dat ik de moederrol in al zijn facetten doorleefd had, maar dat ik een groot deel van mezelf verwaarloosd had.

Rond mijn 35e jaar ben ik aan een ontdekkingsreis naar mezelf begonnen. Het verkennen en uitleven van mijn ”negatieve” kanten en het toestaan van mijn seksualiteit, bracht mij bij mijn kracht en intuïtie. Tijdens dit proces heb ik mij kunnen bevrijden van onzuivere gevoelens van schuld en verplichting die me met mijn dochters enerzijds en mijn moeder anderszijds verbonden. Hiervoor in de plaats is een diep oergevoel van liefde en verbondenheid gekomen. Deze ervaring wil ik delen met vrouwen om zo ook hen te begeleiden naar hun werkelijke vrouwzijn.